Workshops & lezingen

Workshops

Heel vaak organiseren we workshops rond productontwikkeling en dit vanuit onze onderzoekspijlers rond onderwijs, duurzaamheid en industrie.

In deze workshop lichten we de belangrijkste concepten van duurzaam en circulair ontwerpen toe en gaan we samen met bedrijven enkele oefeningen maken binnen hun eigen bedrijfscontext. We passen de toegelichte concepten dan ook toe op een case van het bedrijf met als doel om opportuniteiten te identificeren en doelstellingen mee te helpen formuleren.

Interesse in de workshop "Co-creating Circular Values"?  Bekijk dan de projectpagina op designregio Kortrijk of neem dan contact met ons via design.nexus@ugent.be.
  • Workshop op maat

We kunnen ook op maat van uw bedrijf een workshop uitwerken en dit binnen de pijlers duurzaamheid, industrie en onderwijs. Neem gerust met ons contact via design.nexus@ugent.be indien interesse in een workshop op maat.

  • Tijdelijke, unieke workshops

Heel vaak bieden we ook tijdelijk enkele workshops aan, deze worden telkens aangekondigd als agenda item op onze startpagina en op onze linked-in pagina. Volg ons op linked-in om op de hoogte te blijven van deze tijdelijke workshops. Linked-in design.nexus

Lezingen

Heel vaak geven we ook lezingen rond productontwikkeling en dit vanuit onze onderzoekspijlers rond onderwijs, duurzaamheid en industrie. Hieronder een voorbeeld.

  • Open-ended Design, Intentional Imperfections to support Change 

Heel vaak bieden we ook unieke lezingen aan, deze worden telkens aangekondigd als agenda item op deze website en op onze linked-in pagina. Volg ons op linked-in om op de hoogte te blijven van lezingen. Linked-in design.nexus