20 maart: online infodag opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen

(18-03-2021)

Op zaterdag 20 maart ging de online infodag door. Meer informatie over dit evenement en over de opleiding kan u hier lezen
Een sessie gemist ? Geen probleem... ook na 20 maart is de informatie nog beschikbaar

Wandel mee met Laura voor een digitale rondleiding in het UGent Sport Science Laboratory - Jacques Rogge (Campus Dunant)

Heb je vragen?

• Lore Timmermans (curriculummanager Opleiding Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen)
    LOenBW@UGent.be
  • Evelien Van Waes en Lynn Opdebeeck (trajectbegeleiding faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen)
    traject.ge@ugent.be
  • Heb je praktische vragen over je studiekeuze, studeren aan de UGent, studeren met een functiebeperking, op kot gaan of studiekosten?
    Neem deel aan de live chatsessies op 27 maart en 21 april

Heb je vragen?