UGent TechTransfer neemt deel aan Knowledge for Growth

(16-09-2021) De Belgische life sciences-community zal weer volop aanwezig zijn op de 17e editie van flanders.bio's Knowledge for Growth-conferentie. Neem net als UGent TechTransfer deel aan 3 dagen vol hoogwaardige content, en bezoek ons ​​op onze digitale stand.

Naar jaarlijkse traditie zal de Belgische life sciences-gemeenschap samenkomen op de businessconferentie Knowledge for Growth van flanders.bio, die beslissingnemers uit de biotech, farma en medtech, landbouw- en chemische industrie, maar ook investeerders, universiteiten, vooraanstaande onderzoeksinstituten en beleidsmakers samenbrengt.

flanders.bio verlengt de conferentie tot drie dagen, van maandag 27 september tot woensdag 29 september 2021, waarbij zowel online als on-site gelegenheden worden gecombineerd om te leren, te verbinden en te ontdekken.

UGent TechTransfer zal samen met de Vlaamse universiteiten aanwezig zijn als digitale exposant, als TTO Vlaanderen. Op de eerste dag van de conferentie, maandag 27 september om 11.30 uur, organiseren we samen met VUB, UHasselt, KULeuven en UAntwerpen een academische "TTO Showcase".

Michael Saunders van de Gentse spin-off IUVENTA Biologicals zal een pitch geven over "Future game-changing ophtalmology therapeutics". We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!

www.knowledgeforgrowth.be