Coördinator hydrografische surveys

(05-01-2023) De Vlaamse Hydrografie verzamelt elke dag o.a. peildata om havens toegankelijk te maken, zeekaarten up-to-date te houden In het survey team in Antwerpen zijn we op zoek naar een coördinator hydrografische surveys

Je functie in het kort

Wie scheepvaart zegt, denkt daarbij ook aan zeekaarten.

Daarom verzamelt de Vlaamse Hydrografie elke dag peildata om Vlaamse havens toegankelijk te maken, officiële zeekaarten up-to-date te houden en allerhande andere toepassingen te ondersteunen.  

Om de activiteiten van het survey team in Antwerpen in goede banen te leiden zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste en dynamische coördinator hydrografische surveys.  

Heb jij uitgebreide ervaring binnen de hydrografische sector?  Ben je het coachende type leider?  Ben je klaar voor een nieuwe en boeiende uitdaging?  Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie ben jij?

Op het moment van je sollicitatie beschik je reeds over volgende twee voorwaarden:

 • een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid in een survey-gerelateerde opleiding (Hydrografie, Geologie, Geografie, Geomatica, industrieel ingenieur of gelijkaardig)
 • minimaal twee jaar functierelevante ervaring met betrekking tot hydrografische surveys

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!

Jouw voordelen

 • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderw.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
 • Je kan instappen in het plaats- en tijdonafhankelijk werken kader waarbij resultaatgericht werken, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen centraal staan. Je werktijdregeling kan flexibel ingevuld worden in samenspraak met je leidinggevende. Je wordt minstens twee dagen per week op de werkvloer verwacht.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Je werkplek

    Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
AdresThonetlaan 102, Antwerpen 2050 BEL Routeplanner

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!
Solliciteer nu

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.
Bekijk het selectiereglement